CompanyWall business – Certifikat bonitetne izvrsnosti

CompanyWall business broji desetine hiljada klijenata u Bosni i Hercegovini i vrši certifikaciju za one koji su ostvarili uslove za dobijanje ove potvrde uspješnog i sigurnog poslovanja.

Posjeduju dugogodišnju tradiciju dodjele Certifikata bonitetne izvrsnosti na više evropskih tržišta (Slovenije, Hrvatske,Crna Gore, Srbije, Bosna i Hercegovine).

Firma “DIVOS” doo TESLIĆ može se pohvaliti da od kraja 2019. godine posjeduje CompanyWall business certifikat boniteta izvrsnosti.

Certifikat – Srpski

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 certifikat je veoma brzo zauzeo važno mjesto i postao prepoznatljiv znak u svakoj ozbiljnoj kompaniji. Namijenjen je kompanijama koje u svom poslovanju posebnu pažnju posvećuju kvalitetu svojih proizvoda i/ili usluga. Ipak je poznato da je ono što kupac najviše pamti upravo kvalitet.

Firma “DIVOS” doo TESLIĆ može se pohvaliti da od 2019. godine posjeduje ISO 9001:2015 certifikat kvaliteta.

U skladu s normom ISO 9001:2015, nastavili smo razvijati sistem kontrole kvaliteta u našoj kompaniji. Cilj je što bolje prepoznavanje te udovoljavanje zahtjevima i očekivanjima naših klijenata. Sistem uvodi identifikaciju i sistemsko dokumentovanje poslovnih procesa te sistem mjerenja, analize i djelovanja u svrhu poboljšanja poslovanja. Uvođenjem ovog sistema nastojali smo racionalizovati poslovne procese unutar kompanije.

Uspostavljanjem sistema upravljanja u skladu s ISO normama ostvarili smo stabilnost i pouzdanost u odvijanju procesa. Takođe smo ostvarili i prepoznatljivost kod kupaca, smanjenje troškova, pozitivno predstavljanje u javnosti te motivaciju zaposlenih.

Skladno misiji i viziji naše kompanije, uvođenjem ISO 9001:2015 standarda konstantno radimo na poboljšanju radnih procesa, a time i kvaliteta usluge koje pružamo našim klijentima.

Sudeći po neprekidnom pozitivnom rastu naše kompanije, očigledno je da je taj kvalitet prepoznat.

Certifikat – Engleski
Certifikat – Srpski

Da li želiš saznati nešto više o proizvodima i uslugama koje nudimo?

Ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju ili imate pitanje slobodno nas kontaktirajte.